Zara Tech Spring – първи по рода си фестивал на технологиите в Стара Загора

За Zara Tech Spring

В рамките на малко повече от месец като част от фестивала на технологиите Zara Tech Spring ще се проведат различни лекции, дискусии и работилници в областта на дигитализацията, технологиите и предприемачеството. Лектори ще бъдат специалисти от всички краища на страната със значителен опит в индустрията.

Очакваме всички технологични професионалисти от региона, специалисти от други сектори, преподаватели по информационни технологии, хора от бизнеса и всички заинтересовани, както и както ученици, студенти, младежи, на които предстои да изберат кариера.

Събитията са безплатни и отворени за всички с интерес към сферата на информационните технологии.

Повече за Zara Tech Spring можете да намерите на сайта www.zaratech.bg, както и на фейсбук страницата на фестивала.

На откриването ще разкажем какво предстои да се случи в рамките на малко повече от месец и как можете да станете част от събитията и инициативите, към които имате интерес. Специални гости ще бъдат Велизар Димитров, управител на eDynamix – най-голямата IT фирма в региона, Стефан Цанев, управител на MentorMate и Павел Иванов, софтуерен инженер с дълъг професионален опит, работил за едни от водещите компании в света. Към събитието ще се присъединят и представители на Община Стара Загора, местния бизнес и организации.

За да присъствате на откриването на фестивала и да бъдем максимално добри в организацията, моля, регистрирайте се за събитието оттук.
ОЧАКВАМЕ ВИ на 9. май от 17 часа в залата на Библиотека Захарий Княжески.

Прикачено ще намерите и PR съобщение, което ще сме благодарни да споделите по вашите канали, професионални контакти и социални мрежи.