Надлез „Катекс“ в Казанлък ще бъде затворен през деня до 21 май

От 19 май 2023 г., на надлез „Катекс“ и на кръговото кръстовище до него се въвежда временна организация на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  по ул.„Бачо Киро“ в град Казанлък, както следва:

В участъка от кръстовището  на ул.„Бачо Киро“ с ул.„Христо Ботев“ до кръстовището с ул.„Тонзос“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: „23-ти Пехотен Шипченски полк“, „Христо Ботев“, „Тонзос“ към съществуващата улична мрежа в  Казанлък.

Въвежда се временна организация на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по  бул.“Розова долина“ в града, както следва:

В участъка от кръстовището на бул.„Розова долина“ с ул.„Цар Иван Шишман“ до кръстовището с ул.„Индустриална“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици:„23-ти Пехотен Шипченски полк“, „Цар Иван Шишман“, „Индустриална“, „Козлодуй“ към съществуващата улична мрежа.

Временната организация на движението ще важи от 08,00 часа до 17,00 часа за дните от 19.05.2023г. (петък).до 21.05.2023г. (неделя), включително.

Временната организация и безопасност на движението се налага във връзка с възстановяване на пътната настилка след изпълнение на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Казанлък