Промяна в маршрута на обществения транспорт, обслужващ ул. „Войвода Стойчо Черногорски“

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Промишлена“ от 24.08.2023 г. до 25.08.2023 г. се спира движението на обществен транспорт в посока изток – запад от кръстовището с бул. „Св. Патриарх Евтимий”.

Движението на автобусите на обществения транспорт в посока изток – запад от кръстовището с бул. „Св. Патриарх Евтимий” ще се осъществява по обходен маршрут по ул. „Войвода Ст. Черногорски“.  Спирките по маршрута са както следва:

– „Топливо“ – „Индустриална ВИК“ – „Индустриална Прогрес“ – „Индустриална складове“ – „Тролейбусно депо“ –„Новотехпром“.

Спирки „м-н Багира“ –„Промишлена КАТ“– „Промишлена Фуражен завод“ – „Складова база“ няма да обслужват обществения транспорт.

Отворена за движение по ул. „Промишлена” остава лентата в посока запад – изток от ул. „Войвода Стойчо Черногорски” към бул. „Св. Патриарх Евтимий”. Движението на автобусите на обществения транспорт ще осъществява по утвърдения маршрут по ул. „Промишлена“.

От 26.08.2023 г. до 27.08.2023 г. се спира движението на обществен транспорт в посока запад – изток от кръстовището с ул. „Войвода Ст. Черногорски“.

Движението на автобусите на обществения транспорт в посока запад – изток от кръстовището с ул. „Войвода Ст. Черногорски“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий” ще се осъществява по обходен маршрут по ул. „Войвода Ст. Черногорски“ .

Спирките по маршрута са както следва:

– „Индустриална складове“ – „Индустриална Прогрес“ – „Индустриална ВИК“ – „Бисер олива“.

Спирки „Складова база“ – „Промишлена Фуражен завод“ –„Промишлена КАТ“–– „Баумакс“ няма да обслужват обществения транспорт.

Отворена за движение по ул. „Промишлена” остава лентата в посока изток – запад от бул. „Св. Патриарх Евтимий” към ул. „Войвода Ст. Черногорски“. Движението на автобусите на обществения транспорт ще осъществява по утвърдения маршрут по ул. „Промишлена“.