„БСП за България“ в Гурково: Общината, начело с Кънчо Папазов, ще има успешен кмет

Кандидатите за общински съветници ще работят за достъп до здравеопазване, администрация, транспорт, сигурност и вяра в местната власт.

Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства на „БСП за България“ с номер 1 в бюлетината се срещнаха с Кънчо Папазов – кандидатът за кмет на община Гурково, когото подкрепят на местния вот.

Папазов благодари за подкрепата и увери, че заедно с избраните общински съветници ще наложат нов модел на управление. „Доброто взаимодействие между кмет на община – общински съветници – кмет на кметства ще реши проблемите, които не търпят повече отлагане в нашата община. Поставям акцент върху активното участие на гражданите в местното самоуправление. Още на първата предизборна среща обявих, че формирането на обществени съвети, ще допринесе за демократични дискусии и подходящи решения за населените места“, подчерта кандидатът за общински кмет. По думите му като се хванат всички за ръце „ще сбъднем мечтите на младите и децата, ще осигурим добри дни за възрастните и ще върнем усмивките на лицата“. Кънчо Папазов е с номер 68 в бюлетината за кмет на община Гурково. Председателят на общинската организация Иванка Димитрова представи програмата на БСП за местния вот и подчерта, че акцентът трябва да е в ползотворната работа на граждани, общинска власт и бизнес за пълноценна промяна и осъществяване приоритетите на Папазов, които са и на кандидатите за общинския съвет.

„Ние вярваме, че общината, начело с вас ще има добър управленец и стратег, за да спре безвремието и застоя в Гурково и селата. За нас е от изключителна важност хората да живеят спокойно, да имат достъп до здравеопазване, администрация, транспорт, сигурност и вяра в местната власт“, заявиха кандидатите за общински съветници.

Листата с изявени личности и доказани професионалисти в своите сфери на „БСП за България“ води ръководителят на гурковската организация и досегашен съветник Добринка Кръстева, следват я Мима Попова, Мариана Тодорова, Стойка Мазнева, Катя Желева, Иванка Иванова, Станимир Бояджиев, Мариета Рачева, Иван Стоянов, Емилия Филипова-Атанасова, Калин Георгиев, Златка Делчева и Христо Петров.

От „БСП за България“ се надяват на победа и на кандидатите им в Паничерево – Иванка Иванова и в Конаре – на Станимир Бояджиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!