Халил Летифов: Горд съм с колегите от Община Павел баня

Горд съм с моите колеги, които работят в Община Павел баня, и им благодаря! Това заяви в с. Манолово заместник–председателят на ДПС Халил Летифов, който бе специален гост на празника на селото.

“Благодаря на цялата администрация, на заместник–кметовете, на директорите на дирекции, началниците на отдели, на всички служители на Община Павел баня, начело с кмета Иса Бесоолу! Благодаря им, че това е една от най-мотивираните администрации в цяла България, която се обръща към проблемите на всички свои съграждани и ги решава своевременно. Вярвайте, това е голяма благодат!”, категоричен бе Халил Летифов.

Той подчерта и заслугата на местния фолклорен ансамбъл „Детелини”, самодейните състави и пенсионерски клубове, за това, че съхраняват традициите и българския фолклор.

 „Вие сте средище на културата и духовността. Всичко това успяваме да съхраним в нашите хубави населени места и благодарение на вас те са изпълнени с живот”, каза още Летифов и подчерта: „Живеем в разбирателство, без значение от етнос и религия. Нашата заедност няма алтернатива. Затова и в бъдеще ще живеем в заедност и взаимопомощ. Бъдете здрави, вие и вашите сеейства!”

На празника в с. Манолово и с. Асен бяха председателят на Областния съвет на ДПС в Стара Загора Шендоан Халит, кандидати за кметове на населени места в община Павел баня, заедно с кандидата за кмет на Общината Иса Бесоолу, кандидатите за общински съветници от листата на ДПС.