Затваряне на южните платна на бул. “Княз Александър Батенберг“ за асфалтиране

От  петък, 20.10.2023 г., се въвежда временна организация на движение на ППС по бул.“Княз Александър Батенберг“ със затваряне на южните пътни платна в посока запад – изток. След извършени строително-монтажни дейности по ВиК мрежата, започва цялостно асфалтиране на южните пътни платна по булеварда.

Затворен за движение на ППС ще бъде участъкът от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.“Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ с двупосочно движение по цялостно преасфалтираните северни пътни платна, в участъка от бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“, бул.“Никола Петков“, бул.„Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението се налагат във връзка с цялостно преасфалтиране след изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък и ще важат от 08,00 часа на 20.10.2023г., петък до 17,00 часа на 26.10.2023г., четвъртък, включително.