Искра Михайлова: Искаме да работим и се нуждаем от шанс, за да го докажем

Свободна община. Така би описала община Стара Загора след четири години при своето управление, кандидатът за кмет от Възраждане Искра Михайлова.

„Имаме готов екип, мотивиран, който чака да започне работа. Той не е строго партиен, в него влизат експерти, които през цялото време са били до нас, но не са членове на Възраждане“, обясни Михайлова.

Най-голямата оценка за работата на Възраждане до момента е отношението на хората. „В хода на кампанията забелязахме, че свършеното от нас през годините не е останало незабелязано и това е най-голямата награда за нас“.

Първото нещо, с което би се заела Искра Михайлова като кмет на Стара Загора, е категорична позиция по казуса „Марица-изток“. Решение на проблема ще търси както с останалите кметове от региона, така и с всички засегнати области от Зелената сделка. Всички заедно трябва да настояват държавата да изпълни исканията на енергетиците и миньорите. Като следваща стъпка, но не по-маловажна, Михайлова определи ревизия на всички проекти в общината, защото от Възраждане имат съмнения за финансови злоупотреби. Предстои и работа с администрацията, което не означава съкращения, а преформатиране. По този начин ще се обхванат кварталите и селата. „Нашите общински съветници ще си разпределят селата и ще работят пряко с хората още от първия ден“, заяви кандидатът за кмет.

„След четири години си представям хората, вярващи, че е възможно да участват в управлението на общината, че е възможно управлението да е честно и прозрачно, без наши и ваши, без натиск и обвързаност, всеички граждани да са равни и да могат да участват в конкурси и назначения. Общината да бъде с отдалеченост на властите една от друга, без да се намесва в други структури. Представям си значително по-добра инфраструктура и административно обслужване, без притиснат бизнес, с нови инвестиции. Доказахме, че стоим зад думите си, говорим това, което мислмим. Аз съм човек, който отстоява позициите си. Искаме да работим и се нуждаем от шанс, за да го докажем“, каза още кандидатът за кмет от Възраждане Искра Михайлова.

На предстоящите местни избори на 29 октомври, ПП Възраждане е под номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!