Хората на Гурково към Кънчо Папазов: Благодарим ти, че вдъхна надежда на толкова много хора, живеещи в изолация. Стягай се, ти си кметът

„Благодарим ти, че вдъхна надежда на толкова много хора, живеещи в изолация! Ти си човекът, който ще върне нормалния живот в общината! Ти си най-достойният! Стягай се, ти си кметът! Успех ти желаем!”- така събралите се жители на община Гурково за закриването на кампанията на независимия кандидат за кмет Кънчо Папазов се обръщаха към него, след емоционалното му слово от площадната сцена и всеки искаше да го прегърне в знак на приятелство и непоколебима вяра.

Той сърдечно им благодари за заряда и срещите в тази кампания, за подкрепата и откровените разкази за страха и натиска в Гурково, с думи на признателност към гражданите, които още в ранна пролет са дошли при него с предложението да стане техния кандидат за кмет. Папазов отправи и послания към своите опоненти, които проведоха непочтена кампания, изпълнена с манипулации и социално напрежение. „Ние водехме изключително толерантна кампания, обединени Инициативен комитет и девет политически партии“, заяви Папазов.

„За инициативния комитет, издигнал Кънчо Папазов за кмет, е голяма чест да види на Димитровден, когато всеки посреща гости в своя дом за празника на Гурково, стотици хора на площада. Това е доказателство, че с кандидата за кмет сме успяли да достигнем до всеки и да чуем неговите болки и тревоги, както и да предложим решения. Призовавам ви, както и вашите близки и роднини, излезте и гласувайте: За спокойна и сигурна община!“, каза Валентин Ангелов, председател на ИК. Да гласуват за доблест, почтеност и вяра за утрешния ден, призоваха и политици, подкрепили кандидата за кмет.

Александър Сиди, съпредседател на ВМРО-БНД: Искрено вярвам, че Папазов ще победи. Той изгради една подкрепа за себе си, която не се е случвала в България и едва ли ще се случи. Партии, които сме непримирими врагове седнахме и се разбрахме, че той е правилния избор за Гурково и ще донесе уют и спокойствие с патриотизъм. Направете изборния ден празник за общината“.

Стефан Азманов, общински председател ПД „Социалдемократи“: Папазов е отговорен, всеотдаен, непримирим към проблемите. Промяната тук ще дойде с Кънчо Папазов, нека изборът да бъде честен в неделя, отворете сърцата и гласувайте!“

Д-р Банкова, от ИТН: За промяната на населените места са важни личностите. Благороден и всеотдаен човек беше вашата майка Ваня Папазова, вярвам, че и това тече във вашата кръв. Радостно е, че толкова много хора ви припознаха за своя кандидат за общински кмет. Победа в неделя. Знае как да се бори за общата ни кауза

Красимир Колев, общински председател на „Възраждане“: Това е човекът за Гурково, за да се случи спокойствието на всички жители. Вие вече му повярвахте,, в неделя – да гласуваме с 68!

Стоян Михалев, народен представител от ПП-ДБ: Виждам в събралото се множество от хора, което рядко се наблюдава в България по предизборни срещи, много енергия за промяна. Феодалните модели могат да бъдат свалени само по един начин – като свободните граждани се изправят срещу тях чрез своя вот, а в неделя го направете за новия кмет Папазов. Гласувайте и за общински съветници, това е важно!

Димитър Драчев, общински председател на ГЕРБ, който е човек на действието, а не на словата, подчерта отново, че вярва в победата на кандидата за кмет Кънчо Папазов с номер 68. Гласувайте и за общински съветници, това е важно! Вярвам в победата на Папазов той ще оправдае доверието и ще работи с хъс за всяко населено място – пожелания за успех в изборния ден дойде и от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Подкрепете Кънчо Папазов в неделя за доброто на всеки жител, той е умен, дисциплиниран и ще бъде отдаден на общината и всеки жител ще бъде обгрижен“, каза във видеопослание към жителите Корнелия Нинова, лидер на „БСП за България“.

Народния представител Александър Вълчев апелира в свое послание: Нека заедно в неделя да кажем „НЕ на страха!“ А съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов подчерта важността на демократичния избор и постигане на спокойствието пред урните на 29 октомври. Именно затова партиите с различни програми и идеологии тук се обединиха.

На сцената до Кънчо Папазов бяха и водачите на кандидатски листи от подкрепящите го партии и кандидатите от 4 различни партии за кметове на Паничерево и Конаре.

„Благодаря на моите съграждани за рамото, което ми дават и политическото доверие, което ми бе оказано от партиите. Нека да покажем надеждата си за победа и да се хванем ръка за ръка на едно кръшно гурковско хоро, за да умножим енергията, родолюбието, позитивизма и вярата в спокойното и сигурно бъдеще“, призова Кънчо Папазов. Така завършиха предизборните речи и започна концертът под надслов „Хоро се вие“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!