Казанлъшкият общински приют е подслон, а понякога и последен дом за стотици безстопанствени животни

Най-правилният критерий при преценката на морала на човек, е отношението му към по-слабите. Най- безпогрешният пример за висок морал е грижата за нуждаещо се животно. Казанлъшкият общински приют е подслон, а понякога и последен дом за стотици безстопанствени животни. Животни предадени от човека, предадени от здравето си, невидими, безгласни. Зa грижата за тях е необходим изключителен ресурс от финанси, време и емоции.

По Коледа всички сме по-добри и използваме светлите християнски празници, като повод да отправим молба към казанлъшкия бизнес – бъдете добродетели за животните на Казанлък. Помогнете им да бъдат сити. Дарете им храна. Бъдете техният Дядо Коледа.

Дядо Коледа с чувал с гранули, вместо подаръци. Дядо Коледа, който може да е единственото хубаво нещо, което се е случвало на тези изстрадали души.

И ако домът е мястото, където полагаш глава вечер, общинският приют е техният единствен дом, единственото нещо, близко до уют, единственото парче земя, където тези животни са имена, не сянки.