Стилистът Станимир Нанчев – Стенли с подарък към казанлъчани

На 17.12.2023 г. ще излезе най-новият албум на казанлъшкият стилист Стенли,озаглавен ,,Рождество”. Той съдържа най-известни рождественски мелодии, станали неотделима част от коледната традиция. Създаден с любов и топлина, този албум представлява не само музикално творение, но и начин за споделяне на емоции чрез вълнуващи мелодии. От вдъхновяващи коледни химни до леки поп и духовни звуци, албумът обхваща разнообразие от стилове, които да доставят удоволствие на всяка възрастова група.

,,Създаването на този албум беше пътешествие през вълшебния свят на музиката, въплътено във всяка нота и текст. Той не е предназначен само да се слуша, а и да създаде специални моменти, споделени с тези, които обичам-моите съграждани. Затова искам да подаря на всеки казанлъчанин, който има желание албума си ,,Рождество”, споделя Стенли и допълва: ,,Подаряването на музика е като подаване на ключ към врата на сърцата на хората. Вярвам, че този албум ще създаде връзка между нас, която излиза извън думите и нотите. Това е дар, който не може да се измери в материални неща, а в емоции, споделени между хората на Казанлък.

Всеки който желае може да получи празничния албум на CD или флаш памет след 17.12.2023 г. във фризьорски салон ,,Стенли стил ”, ул.,,Иван Вазов” 4.