Конференция за киберсигурност с експерти от цял свят се състоя в община Казанлък

15-то издание на Конференция за киберсигурност на Балканите, InfoSec SEE се състоя в община Казанлък. Форумът събра стотици участници не само от България, но и от цял свят.

Основната тема на тазгодишното издание на конференцията бе  “Нови хоризонти в киберсигурността”, а една от целите на форума е да се обменят добри практики и да се създадат социални контакти в тази сфера и да се подчертае важността на киберсигурността в съвремието. 

Конференцията беше открита от управителя на компанията-организатор Анелия Костадинова, а на форума присъстваха националния координатор по киберсигурността за България Петър Кирков, търговското аташе при посолството на САЩ в Република България Хана Каменетски.

В конференцията взеха участие директори и мениджъри в сферата на “Информационна сигурност”, мениджъри по управление на риска, системни архитекти, инженери по сигурността, IT мениджъри, одитори по информационна сигурност, IT компании с фокус киберсигурност.

InfoSec SEE 2023 се проведе в хибриден формат: присъствено и с онлайн стрийминг. Хибридният формат даде възможност на гостите да участват в конференцията по максимално удобен за тях начин.