Кънчо Папазов с номер 68 в изборите за кмет на Гурково: Ще бъда до бизнеса и ще го подкрепям

 

„Консултативен съвет по икономическо развитие ще обсъжда важните решения, с които да се улеснят местните предприемачи, стопирани през последните години в своите намерения. Съветът ще е активен обществен орган, който ще подпомага администрацията и Общинския съвет при взимането на важни за икономическото развитие решения“, това заявява кандидатът за кмет на Гурково Кънчо Папазов при срещите си с работодатели, служители и работници на фирми. Папазов споделя част от своята програма за управление през следващите 4 години и подчертава, че идвайки от бизнеса знае колко е важно съдействието на местната власт. Той отговаря на всички въпроси, които му задават и работниците.

„Безопасността и сигурността са в основата на просперитета на всяка общност. Като свалим напрежението и сковаността от страха, създаден в Гурково, ще насърчим и бизнеса. Ще променим сроковете за административните услуги, както и ще съдействаме при съгласувателните режими, свързани с инвеститорски проекти. Нужна е нова стратегия и политика за насърчаване на инвестициите, това ще изведе общината от застоя, ще промени градската среда, инфраструктурата, транспорта, условията на живот за всички“, поясни Папазов, уверявайки че подпомагането на бизнеса е много важно за местното самоуправление. Той получи подкрепа от фирмите в Гурково и ги увери, че дискусиите по проблемите в консултативния съвет започват още в началото на мандата.

„Заедно бизнес и институции трябва да разработим дългосрочна програма срещу демографската катастрофа – културно, социално и икономическо предизвикателство. Нейното преодоляване изисква общи усилия между община и държава и взимане на дългосрочни решения“, заяви кандидатът за кмет на община Гурково Кънчо Папазов.

Зад неговата кандидатура, издигната от Инициативен комитет, са и ГЕРБ, ПП – ДБ, Възраждане, БСП за България, Има Такъв Народ, ВМРО – БНД, СДС и ПД „Социалдемократи“, обединени за бъдещето на община Гурково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!