“ДА”

Любов като в приказките – така може да се опише връзката Между Димитър и Катарина . Искрата между тях пламва преди около четири години , достатъчно време за Митака да прецени, че Катя е неговата половинка в живота. И решава да й направи предложение за брак. И то не къде да е а в Домът на Чудомир с неговата неповторима атмосфера. Там се съхраняват повече от 15 000 оригинални ръкописи, рисунки, скици, писма, книги и лични вещи на Чудомир и неговата съпруга – художничката Мара Чорбаджийска . Под предтекст , че трябва да заснеме репортаж за нещо което се вижда за първи път ,точно в 10 часа в съботния ден Димитър бе в Казанлък с камера и микрофон, придружен от неговата любима.И не да за да снима , а за да чуе заветното ,,Да“.А Кати без да подозира, се оказа основният герой в сценария на този репортаж.

Съмишленици на оператора бяха екипа на ЛХМ Чудомир и колегите ни от Казанлък – Ирина Альова и Иван Бонев , които чуха и първите думи на развълнуваната Катарина

А ние екипът на ТВ Стара Загора ви казваме – в този незабравим ден за сърцата ви ,който поставя началото на житейския ви път заедно, ви пожелаваме да е изпълнен с взаимност и уважение, пълен с любов и вдъхновение!Надяваме се, че звездите, които днес блестят в очите ви винаги ще ви дават спокойствие и сила, за да се справяте с живота заедно. И помнете – заедно сте по-силни!

Още по темата: