Булсатком пуска ново приложение за Android и iOS устройства, достъпно и за българите живеещи в Европейския съюз

Приложението b.boxapp за гледане на интерактивна телевизия от Булсатком вече е достъпно за всички мобилни устройствасоперационни системиAndroidи iOS. Клиентите на Булсатком могат да изтеглят приложениетоот Google playили от App store на своя смартфон, iPADили таблет и да се насладят на любимите си ТВ канали и актуални предавания.

b.boxappе мобилна версия на вече съществуващата услуга b.boxна Булсатком, работеща върху AndroidTV устройства. Мобилната версия поддържа всички модерниинтерактивни функционалности на b.boxкато гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий.

За по-голямо удобство и комфорт, приложението b.boxapp може да се използва с една потребителска регистрация от различни телевизори или мобилни устройства, като броят на едновременните гледания е до 4 и зависи от броя платени b.boxи b.boxappприемницикъм всеки абонамент за ТВ услуги.

Клиентите на Булсатком могат да гледат всичките си любими канали чрез b.boxappв чужбина, в рамките на държавите от Европейския Съюз, в съответствие с регулацията на ЕС за трансгранична преносимост на онлайн съдържание.

С мобилното приложение b.boxapp, даваме възможност на клиентите ни да имат свободата и гъвкавостта на избора да гледат качествено ТВ съдържание по всяко време, на различни устройства в ръката, в автобуса, в парка, на плажа, включително и в чужбина. За нас в Булсатком е важно да не спираме темповете на иновация, така че нашите клиенти да имат достъп до услуги, конкуриращи се с най-добрите такива по света.“, коментира Станислав Георгиев, изпълнителен директор на „Булсатком“.

Приложението b.boxappможе да се използва както като основна услуга, така и като допълнителна. Всеки може да стане нов клиент на Булсатком, използвайки приложението като основна услуга и заплащайки съответния основен ТВ план в България. За съществуващи ТВ клиенти на компанията, приложението може да се добави като допълнителна услуга срещу 4.99 лв. на месец.

С b.boxappполучавате достъп до 240+ ТВ канала, от които над 130+ с HD качество, 8 в 4К качество и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком.