Наградиха участниците в реалити проекта “Стъпи на върха”

Наградиха участниците в реалити проекта “СТЪПИ НА ВЪРХА”, в който в продължение на три месеца , ученици от Професионалната Гимназия по Лека Промимишленост и Туризъм в Казанлък, работиха по различни инициативи.

Участниците съвместно със своите ментори Тина Янева, , Стефка Станчева, , Корнелия Владева, Мая Глушкова, Димитър Спасов и Владимир Ралев успяха да стигнат до духовно себепознание, да се научат на добротворчество и толерантност и на  позитивно мислене.

Първи , който стъпи на върха бе Любомир Фънев, следван от Стилиян Неделчев и Иван Йорданов. Специална награда за най-сърцат участник бе връчена на Пенчо Василев,а любимец на феновете стана Христина Харизанова.

На големия финал на “Стъпи на върха” присъстваха зам.-кметът на община Казанлък Лилия Цонкова, , омбудсманът на Града на розите Гинка Щерева и още много представители на различни институции и организации в Казанлък.

През следващата година следващо издание на “Стъпи на върха” няма да се проведе в Професионалната Гимназия по Лека Промишленост и Туризъм в Казанлък, но проектът ще бъде реализиран извън граница в френско учебно заведение.